Back on track, typ

Godmorgon, eller godmorgon och godmorgon men hej på er i alla fall.
Jag kan ju börja med att säga att det verkar som att många blev väckta av sina katter idag, ja jag var en av dem, fast det är svårt att inte vakna när katten slickar på armar, händer, näsa, pyjamaströja? Fast det var okej, man somnade ju om sen igen och vaknade vid 11:00 vintertid eller tolv igårtid men det känns bättre att vakna vid elva så.

Sen kan jag passa på att säga förlåt för det lilla uppehållet i bloggen de senaste dagarna men jag kände at jag behövde dem för att bara komma ner i varv efter veckan som har varit.
Nu idag blir det i alla fall att ta tag i bland annat mitt rum som helt ärligt ser ut som skit, jag borde verkligen städa oftare asså, eller i alla fall plocka undan det jag tar fram.. 




El pelo rojo


Nu är tiden bokad, på tisdag nästa vecka blir jag rödhårig, OHERRE vad nervös jag är nu, men det kommer bli så bra det är jag säker på!

Svenska klar nu

Känns ju bra när mobilen säger till mig att svenskan ska vara klar nu och jag inte är det..


¡Estoy estudiando!


Håret uppsatt i slö tofs, den HÄÄÄR spotifylistan i öronen, spanskan kan jag, svenskan får vänta, nu gäller Islam. Ska försöka skriva klart, haha lycka till typ?

Somebody kill me. please.

Asså åh, jag försöker, försöker och försöker att plugga men det går inte. Får inte gjort ett piss, nada, nothing. Fan kan ingen bara skjuta mig så jag slipper skiten, snälla?

Spanish for dummies

Har spanska, riktigt tråkigt så tänkte blogga lite, även om jag sa att uppdateringen nog skulle bli låg. Varför saknar man bloggen som mest när man inte kan blogga?
Nu är det hur som helst bara några dagar kvar av skolan sen kommer en vecka av efterlängtad ledighet, gud så skönt, men tills dess har jag spanskaprov på torsdag, svenska och so till senast fredag, om jag inte var så lat när jag väl var hemma hade plugget gått som en dans på rosor men nej nej, jag har fått latgener.

Men ikväll blir det två timmar plugg, så är det bara önska mig lycka till så ses vi när jag tagit mig igenom högen av skolarbete!


Dåligt bild från i slutet av åttan när Alexandra åker longboard på klassdagarna, ingen vidare kvalitet men en bild är ju alltid en bild.

In da school

Sitter i skolan och väntar på att klockan ska bli så mycket så man kan gå till bussen, ska nämligen åka in till torget med Fanny en kort kort stund innan det blir hem och plugga barken av trädet, det hade väl vart helt okej om jag inte höll på att svälta i hjäl, tänk om jag inte hade köpt en yogurt förut vid typ halv två?
Jag hade varit död, eller kanske dödat någon, haha blir altid så arg och dryg när jag är hungrig..

Bloggar nog inte mer idag, bloggen kommer nog hamna i skymundan hela veckan faktiskt för jag har så galet mycket till torsdag och fredag, men nästa vecka är det lov och då är jag tillbaka, promise!



GöteGöteGöteborg

Sitter just nu på bussen med mamma on our way to Gothenburg, hoppas på att få med mig en vinterjacka och ett par nya skor hem.

Bloggar mer sen så ska ni få se vad jag fick med mig hem, om det nu blir något haha kan vara så himla kräsen!


God made homeworks instead of hell

Åh jag har inte fått gjort ett piss idag! Eller jo, jag skrev faktiskt lite på svenskan förut men sen bestämde datorn sig för att dö och det lilla jag skrivit försvann..
Fan vad jag suger, helt av allt önskar jag att jag hade någon sorts superhjärna som gjorde att jag kunde göra läxor supersnabbt och inte tappa koncentrationen så lätt bara för att det är lite tråkigt, men nej, jag har fått en helt vanlig hjärna...

Fantomens Grotta

Det har varit helt tomt här på bloggen nästan hela dagen, ja förutom den ynklige mobilbloggen från förut när jag satt på bussen dårå, godiset såg förresten väldigt äckligt ut när jag såg bilden större men ack vad gott det var!

Idag har det i alla fall varit kalas för bror så jag har ätit mig mätt på tårta, varma mackor och godis, känns som om det blivit lite för mycket sött faktiskt, men men.
Nu har i alla fall alla dragit hem och jag ligger i sängen och försöker skriva ett CV men hur gör man det liksom?
Det känns så löjligt att skriva vad man heter, hur gammal man är och vad man har gjort tidigare för sorts jobb.
Jag har liksom sålt GT? That's it. Fast behöver ett extra jobb, kommer bli grymt om jag får ett då kan jag liksom köpa kläder och allt sånt själv.

Nej nu ska jag fortsätta med CV:t så hörs vi i morgon någon gång, ska plugga som bara den i morgon men man måste ju ta pauser lite då och då.


Har inga bilder på datorn så ni får en bild från typ förra sommarn inne i fantomens grotta typ, tagen by moi med min gamla gamla kompaktkamera. Gud måste ut och fota snart asså, gärna i skogen, fast jag är rädd för myror  så har inte vågat mig ut dit än..

Just nu

På väg hem, fick godis av busschauffören haha supersnäll är han!


Digster Premium

När jag sprang förut gjorde jag det till den här spellistan från Digster.se. Vissa låtar på den listan var riktigt bra för att få igång mig, tjejen som hatar att springa, medans andra låtar inte föll mig i smaken alls men man har ju olika smaker.

Nu tänkte jag låta er ta del av digsters premiumtjänst, vilket jag egentligen borde gjort för länge länge sedan men helt enkelt inte orkat.

Vad är digster då?
Jo det är en sida där man kan ladda ner spellistor till spotify, för dem som inte alltid orkar göra egna eller bara vill hitta lite ny musik, helt gratis dessutom.
Med premiumversonen av digster får ni tillgång till fler spellistor att ladda ner.
Hur får man premiumversionen då undrar ni säkert nu, jo allt ni behöver göra är att klicka här och registrera er, under registreingen anger ni kampanjkoden Buzzador.

Det är just en buzzador som jag är, det innebär att jag får olika erbjudanden om att prova på saker, t.ex. digster, om ni också vill bli en buzzador kan ni gå in häääär och bli medlemmar.

-------------------------------------------------------------
Så nu har ni fått ett äckligt försenat inlägg som jag egentligen skulle skrivit a long tima ago, men jaaaa.

Nöjd chey skriver nöjt inlägg

Mina fina, hej på er, hoppas att eran dag har varit lika bra som min.
Sprang 3,6 km med tiden 29 minuter på idrotten förut, inte bästa tiden kankse men hey jag får väl vara glad att jag klarade det? Sen fick jag reda på hur ett NO-prov jag gjorde förra veckan gick, VG på det, några småfel bara men fick rätt ändå.

Rätt så nöjd känner jag mig nu alltså, därför kära läsare tänker jag inte göra ett piss på resten av kvällen, det ni!



Avslutar inlägget med en bild som Tilde gärna ville se, nämligen min kära iphone som idioten i mig råkade klämma i en bildörr när den låg i jackfickan i lördags, ingen vacker syn det här, höll på att börja gråta när jag tog upp mobilen för att kolla klockan och den såg ut såhär..
Men nu är den i alla fall tillbaka från reperation och glaset på framsidan ser helt underbart nytt ut!

Födelsedagsmys!

Har haft ont i huvudet i stort sett hela dagen, därav den usla uppdateringen, men som tur är finns det vissa höjdpunkter med denna onsdagen. En av höjdpunkterna är att min bror fyller 12 år vilket innebär tårra, eller kladdkaka i detta fallet, och annat gott framför en bra film.
Toppenkväll alltså!

Med tanke på kvällens planer kommer det nog inte att bli några mer inlägg idag men självklart hörs vi i morgon.


Ny design

Ny design, sååå nöjd är jag! Fast bakgrunden kommer nog bytas snart men den duger mer än väl.
Så vad tycker ni?

4 things about school

Till tonerna av Miss Li försöker jag förgäves komma på 1 sak som fungerar bra med dagens skola, jag har skrivit två så ni inte tror att jag inte tycker något fungerar i skolan, och tre saker som inte fungerar så bra med skolan och behöver arbetas med i framtiden.
Gud vad jag älskar att få extrauppgifter under nästan studiedagar.

Nej men det får nog bli en läxkväll idag, känner att det behövs lite extra arbete från min sida om jag ska komma in på mitt gymnasium som jag typiskt nog, trots att jag fått höra att jag inte borde, har förälskat mig i, så ja nu gäller det att plugga och arbeta häcken av mig så jag inte blir för besviken i juli.

Kan förresten tala om att en ny design är påväg, kan lova att den kommer bli grym, och nu är det bara headern kvar så får se om jag kan fixa det i morgon.



Better together


Jag bor ingenstans jag vet inte vem jag är, men för det mesta är jag ändå glad

Guuuud vad ni har tittat in på bloggen idag, inte för att jag är missnöjd med det, keep the good work up guys!
Hur som helst får ni ursäkta uppdateringen idag men jag somnade, sorgligt men sant fast är man trött så är man eller hur?
Imorgon slutar jag tidigt tack vare halv studiedag eller nåt sånt, då är det plugg som kommer gälla några timmar efter ett i alla fall.
Gah måste klippa mig snart också, vill fixa helt ny frisyr, lugg, färg allt, eller ja längden får vara kvar som den är men annars, åh nästa vecka smäller det!

'


we♥it

Some new stuff in maj room

Var på Ikea med mamma och pappa förut, fick med mig lite stuff hem och kan bara säga att jag är så frickingfantasticogrymt nöjd. Ville bara få det sagt liksom så ni förstår min känsla.
Med mig hem fick jag i alla fall en gardinstång, galgar och vitt tyg.
Istället för att berätta vadj ag har gjort med sakerna tycker jag att det är lättare att visa er med lite dåliga bilder tagna för kanske en halvtimma sedan.
Enjoy!


The gardinstång har fått ett jobb som klädhängare...


..Och tyget som bakgrund när man fotar.


Böldbeklädda löv

Gud, förlåt mig för uppdateringen men har inte haft tid att blogga den senaste tiden, förhoppningsvis blir det bättre nu.
Jag har i alla fall fått gjort mycket denna veckan, i onsdags var jag till exempel på gymnasiemässan med Alma, gud vad jag älskar den tjejen asså, jag har haft NO-prov som förhoppningsvis inte gick för dåligt även om stressen tog över i slutet av lektionen, sen i går blev det att slappna av lite med bästa vännerna. Skitmysigt var det, vi bara snackade, käkade gott och skrattade. Måste göras om snart asså!
Men nu är jag i alla fall hemma och lyssnar på Filip och Fredriks podcast, åh så bra det är.
Snart blir det förhoppningsvis middag, lasange, haha svälter lite här, och senare blir det väl en film med la familia och kanske fixa lite med ny design för gud vad trött jag är på den jag har nu.
Nu ska jag återgå till podcasten och ni får ha en fortsatt bra kväll!


En oredigerad bild på böldbeklädda löv bara för att fylla ut inlägget lite.

Ondskan

Kom just hem från skolan men har redan hunnit spana in adlibris för att se om man kunde köpa Ondskan av Jan Guillou därifrån, läste ut den igår och fy fan säger jag bara!
Så in i helvetes jävla bra var den, särskilt slutet, tyvärr verkar ingen annan förstå hur grym den är så jag får gå där och vara överlycklig över saker som händer i boken medans ingen annan bryr sig eller förstår vad jag menar. Kul, verkligen.

Endast 39Kr kostade boken i pocketformat i alla fall på adlibris och ikväll blir det verkligen till att fråga mamma och pappa om vi kan köpa den.
Säger bara att om ni inte har läst den gör det för den är så otroligt bra, man kan verkligen känna karaktärernas rädsla, sorg och glädje. Sen om den skulle vara baserad på Guillous liv så tycker jag bara att den blir ännu bättre.

Gud, jag har just ägnat ett helt blogginlägg åt att skriva om en bok, men ja, någon gång måste vara den första man gör det också.
Jag vill i alla fall tipsa er att Ondskan, men om ni läst boken och tyck den var svinbra, ha inte för höga förväntningar på filmen. Då bli man bara sur ledsen och besviken sen när man ser den.


Schviiiiinbra bok!

10 Oktober


Bild tagen förra helgen..

Hej på er alla lääääsareee, och Mathias om du läser det här inlägget.
Kom hem från brainstormingen för kanske en timma sedan, riktigt kul var det, fast roligast var nog att träffa dem bästa flickorna allihop tillsammans igen. Vi pratade massa och hade riktigt kul, fick även bokat in fredag för lite tjejkväll, kommer bli toppen!

Uppdateringen kommer nog vara låg under veckan eftersom jag har prov att plugga till, läxor att göra och gymnasiemässa att besöka men ska se om jag kan slänga in några inlägg då och då när tiden räcker till.
Förhoppningsvis hörs vi snart igen!
XOXO

Never sacrifice who you are just because someone has a problem with it.

Godmorgon sötnötar, härligt att det är måndag igen va?
Nej, det är det verkligen inte, särskilt inte när man vaknar upp till refrängen av Rebecca Blacks låt Friday (som förövrigt är en grym väckarklockslåt, vaknar alltid) och fick genast för mig att det var fredag men upptäckte snabbt att jag hade fel..

Men det blir nog en okej dag ändå, vi kommer ha typ tre lektioner för vi ska åka in och se på Easy A med klassen, rätt skönt ändå + att jag inte behöver hänga med så väldigt eftersom att jag har sett den två tre gånger.

Efter skolan hoppar jag i alla fall på tidigaste buss in till Stenungsund där jag möter upp Fanny och Maja för att sedan vid sextiden strosa iväg till Ninas Café för brainstorming inför en ny teateruppsättning, kommer bli svinkul!
Jag kommer nog hem någon gång efter åtta tror jag och då kan det nog bli något mer inlägg så vi hörs kanske då!

Should I?


Rött hår, som nedersta bilden fast lite mörkare och aningen brunare, vad tycker ni? Har lite beslutsångest här haha.

Smile, it's a wonderful day


VärldensSegasteTjejMedEnKoppTeIHandenUppdaterarJustNuFrånSängen.

Hej på er och förlåt för att det inte blev något inlägg igår, knappt något idag heller för den delen, har legat och läst Ondskan hela dagen.
Haha där fick man för att man sköt upp det och sa att jag ska läsa varje kväll under praon men  sket man i det antar jag..
Men snart är boken utläst + att jag har en svenskalektion på mig att läsa i morgon också.

Annars har det inte hänt så mycket, planerar att dra in till Ikea med madre på tisdag och köpa lite saker till rummet. GUD HAR SÅNA PLANER, LÄNGTAR EFTER ATT FÅ VISA ER!

Nu blir det plockande i rummet samt lite designfixande, är inte riktigt nöjd med det nuvarande utseendet på bloggen om jag ska vara ärlig..


Misslyckad men glad ändå

Tänkte ge er en kort lägesrapport och säga att jag är helt misslyckad, jag har läst igenom kapitlet vi har i NOn EN gång, sen har jag kanske läst 6 sidor i svenskaboken. Vad har jag gjort all övrig tid då?
Jo jag har möblerat om i rummet och lite sånt, har fått världens ide, borde fan ta patent, hoppas att ingen har det på min sak för i sånna fall ska jag skriva ett brev till patentverket eller vad det nu är, börja masproducera och tjäna storkovan, haha.

Nej men ville bara säga att jag är helt misslyckad som knappt gjort något så hörs vi senare!

Lördag den åttonde oktober

Hej mina fina, förlåt att det inte kom upp något inlägg igår men jag somnade med en gång jag lade mig i sängen för att skriva inlägget, med kläder, och smink fortfarande på. Lyckat!
Men här är jag nu i alla fall, pigg och rätt så glad, lite stressad dock, har massa läxor att göra så idag blir det plugg plugg plugg som gäller. Har även planer på att dra ut för att fota till en ny header.. Men vi får se om jag hinner.

Mer inlägg kommer i alla fall upp senare, då ska ni bland annat få se vad jag fick med mig igår från apoteket och sen har jag lite andra inlägg på G som jag bara måste förbereda lite mer men stay tuned!

Stressinlägg!


Söt tjej med tillgjort leende som just ska dra iväg på kalas i hopp om att få mycket smarrig tårta och god mat, egentligen hinner jag inte skriva så mycket mer men vi hörs när jag kommer hem!

Väntar på bussen

Just slutat så sitter och väntar på da buss, hihi fick en presentpåse med lite smått och gott, visar sen när jag kommer hem.
Pöss!


Time for a change

Är så galet sugen på förändring, skaffa nya kläder, ny firsyr och hårfärg, köpa färg och måla om i rummet, allt nytt och fräscht helt enkelt!
Såg en tjej på bussen igår som hade sjukt snygg hårfärg, jag ville bara dö, rödbrunt men kopparröda nyanser. Svinsnyggt!

Så fort mamma och pappa får lön ska jag boka en tid hos frissan för en ny firsyr och hårfärg så får vi se hur det blir.


Skulle denna fären passa på mig tror ni? Har haft rött hår en gång tidigare, ska se om jag kan rota fram någon bild så ni ska få se. Sugen är jag i alla fall på något sånt här!

No inspiration


Bild tagen i helgen, riktigt nöjd med den faktiskt.

Förlåt förlåt förlåt för att det har blivit så dålig uppdatering idag och igår, verkligen, men jag har inte haft ett skit att blogga om. Önskar att jag kunde visa vad jag har haft på mig men nej, jag har inte använt några av mina snyggare kläder denna veckan då jag ändå får låna kläder på apoteket. Så ja, det känns liksom lite onödigt att ta en bild på något halvsnyggt bara för att få ett inlägg liksom..

Men lovar att uppdateringen blir bättre till helgen, då kommer jag förhoppningsvis vara lite piggare också när jag får sova ut på morgonen för ni anar inte vad trött jag är nu.

Ni får i alla fall ha det bra tills vi hörs igen så sköt om er tills vidare!

Att ta tillfället i akt


Är det kanelbullens dag är det!

Kort om dagen

Kanelbullens dag idag då, känns helt okej med tanke på att vi fick jättar till bullar från expresso house idag på praon. Blev så mätt att jag skippade lunchen, fast tog självklart igen det när jag kom hem och upptäckte att jag faktiskt var rätt så hungrig..

Hela dagen har vart helt okej faktiskt, jag har fått lära mig kassan så förhoppningsvis får jag stå där senare i veckan också, sen har jag ändrat om på tand och munhyllan, något man gör några gånger per år, förstår helt ärligt inte varför men ja.
Borde nog städa mitt rum också, jag säger att jag ska göra det men tror ni inte att jag hittar något roligare att göra?
Ja jag ska städa rummet, en del av det i alla fall, så vi hörs när vi hörs!

Dessa eviga rubriker

Kom hem för kanske en och en halv timma sedan, slutade egentligen vid kvart över två eller nåt sånt men när jag kom till skolan hade min buss redan åkt, så ja det blev att sitta där lite, läsa, spela på iPhonen sen dök Johanna upp och vi pratade lite, riktigt härligt faktiskt.
Saknar den tjejen något fruktansvärt ibland! Så lyssna på mig nu, skit inte i eller ändra åsikter om era gamla vänner pågrund av era nya.

Praon var förresten äckligt tråkig, plockade typ bara bland hyllorna och hade tråk, önskar lite att jag hade varit så jävlig mot Alexandra och sökt platsen som it-tekniker jag också för ärligt talat bryr jag mig nu i efterhand inte om ifall hon hade blivit pissur för att vi praoade på samma ställe. Har bestämt mig för att sluta bry mig om vad andra tycker och bara gå min egen väg förstår ni.

Nu blir det i alla fall att läsa svenskabok så vi hörs senare.

Jonas Alaska, October


Hej från en apotekare!


Härligt ofokuserad bild på mig och el gato såhär i slutet på morgonen.

Tja people, sovit gott? Vi får hoppas att ni har det i alla fall.
Varför skriver jag ett inlägg vid denna tiden på morgonen då? Borde inte jag vara i skolan?
Nej det borde jag inte för jag har prao denna vecka och som den lyckans ost jag är börjar jag jobba i vid tio, härligt va, enda jobbiga är att jag praoar på apoteket och måste låna en såndär vit rock + ta med mig tofflor? Jag har ju inga tofflor jue, fast det löser sig, kan nog ta brorsans crocs.

Nu väntar jag i alla fall på att mormor och morfar ska komma hit, egentligen skulle jag cyklat ner till bussen men hittade inte cykelnyckeln så det slutade med att jag ringde mamma som tyckte att jag skulle ringa mormor, som tur var skulle dem ändå till Uddevalla så jag släpar inte ut dem från hemmets trygga vrår i onödan.

Vet inte riktigt när jag slutar om jag ska vara ärlig men bloggar mer när jag kommer hem i alla fall.

Det här visste du inte om mig!

Jag lärde mig cykla när jag gick i ettan, sant faktiskt, lite tråkigt att det tog så lång tid för mig att lära mig då en av mina bästa vänner alltid ville cykla när vi skulle någonstans, men jag klarade mig det tog bara lite längre tid att gå haha.

Jag spelar teater, en av de saker som jag alltid älskat att göra är att stå på scen och underhålla människor, den känslan man får är bäst! I sommras spelade jag upp en svart fars med en grupp helgoa människor och förhoppningsvis blir det mer teater med dem nu till hösten.

Jag kommer inte på någonting mer att skriva, sorligt men sant så nu avslutas detta inlägget med ett löfte om mer bloggning senare idag.

Movies

Just kollat på Iron Man, gud säger jag bara, kärlek till den filmen! Har sett den X antal gånger och kan säga att jag tycket den är lika bra ännu, jag skattar till på samma ställen och får tårar i ögonen på samma ställen varje gång jag ser filmen, även om jag vet vad som ska hända.
En annan film som jag är helt kär i är Riding in cars with boys, eller Mammas bästa pojkar som den heter på svenska, med Drew Barrymore, har ni inte sett den tycker jag verkligen att ni ska se den, rörande och rolig på samma gång!


Bästa scenen i hela Mammas bästa pojkar, gud dör typ varje gång jag ser den här snutten.

Jippie

Kul att alla bilder jag tog var fotade i RAW som av någon anledning inte verkar funka på datorn där jag har photoshop, känns sådär med tanke på att vissa av bilderna blev riktigt bra..
Så om ni ursäktar mig ska jag krypa ner i mitt rum och deppa lite.

My old music

Kom just in efter en liten fororunda på tomten, dimman därute är ju så tjock att man inte vågar gå ut på vägen liksom, så tänkte ta tag i bilderna, redigera och sortera bort en massa gammalt.
Till min hjälpt har jag en gammal gammal gammal spotifyspellista som får en att bli så nostalgisk och tänka på tiderna då allt var så himmla härligt och bra.

Ni hittar den HÄÄÄÄÄÄÄÄR!

Dagens Planer

Nu har Fannyboo dragit hem och jag är ensam igen, inte för att jag har något emot det just nu, haha är ju så sjukt trött liksom. Men har i alla fall knåpat ihop en att göra lista i photohop så ni vet vart ni har mig idag.


RSS 2.0